Fitimi i Kupës së Shqipërisë.

Bashkia Kukës uron përzemërsisht FK Kukësin për trofeun e Kupës së Shqipërisë.

Urimet më të mira për ekipin, mirënjohje për lojtarët që dhanë maksimumin e tyre në finalen e madhe dhe stafin teknik e drejtues të FK Kukësit. Urime për këtë vlerë të shtuar Kukësit, qytetit të mikpritjes e bujarisë, Nderit të Kombit.

 

Shpërndaj