Inagurimi i bustit të heroit Hasan Prishtina

Në ceremoninë e inaugurimit të bustit të Heroit, Hasan Prishtina, aprovuar me vendim unanim të Këshillit Bashkiak të Kukësit.
Hasan Prishtina, ishte ideolog i çlirimit dhe i bashkimit kombëtar të shqiptarëve, intelektual e atdhetar.
Heroi Kombëtar, mbetet një ndër figurat më të rëndësishme të historisë shqiptare dhe do të kujtohet gjithmonë si simbol i sakrificës.

Shpërndaj