Vazhdojmë çdo ditë me aksionet për pastrimin dhe mbajtjen pastër të mjedisit

Ekipi i palodhur i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, vazhdojnë çdo ditë me aksionet për pastrimin dhe mbajtjen pastër të mjedisit, në çdo lagje të qytetit dhe në çdo fshat të Njësive Administrative.
Sot, është bërë e mundur krasitja e degëve të pemëve, për t’i dhënë qytetit më tepër hapësirë, ndriçim dhe pamje të bukur.

Shpërndaj