Takim kortezie i Zv/Kryetarit Agron Nuredinaj me Znj.Fiona McCluney Koordinatore e Përhershme e OKB-së në Shqipëri

Zv/Kryetari i bashkisë z. Agron Nuredinaj, mirëpriti sot në bashkinë e Kukësit në një takim kortezie, znj.Fiona McCluney Koordinatore e Përhershme e OKB-së në Shqipëri.

Ku u diskutua për bashkëpunime të suksesshme dhe shkëmbim eksperiencash midis vendeve tona.

Shpërndaj