Vazhdon pa ndërprerë aksioni i pastrimit nga Drejtoria e Shërbimeve Publike

Vazhdon pa ndërprerë aksioni i pastrimit nga Drejtoria e Shërbimeve Publike, jo vetëm në qytet por edhe në të gjitha fshatrat e Njësive Administrative.
Faleminderit nga zemra, për të gjithë ekipin që nuk reshtin kurrë së punuari ditë e natë, për mirëmbajtjen pastër të ambienteve që na rrethojnë.
Mbrojtja e mjedisit duhet të jetë detyrë e të gjithëve në komunitet dhe jo vetëm e institucioneve përkatëse.

Shpërndaj