Marrëveshje bashkëpunimi mes bashkisë së Kukësit dhe Tiranës

Kryetari i Bashkisë Kukës Albert Halilaj me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj nënshkruan , marrëveshjen e bashkëpunimit mes bashkisë së Kukësit dhe Tiranës.
Ky bashkëpunim do të shërbejë si një mekanizëm për kordinimin e projekteve të përbashkëta, trajnimin administrativ dhe aktiviteteve të ndryshme kulturore.
Bashkëpunime të mira na presin në vazhdim!

Shpërndaj