Nisin punimet për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës ndërkufitare: Kërstec-Pakisht-Zapod

Kanë nisur punimet për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës ndërkufitare: Kërstec-Pakisht-Zapod me gjatësi 6.3 kilometra!
Ky është zbatimi i projektit të Marrëveshjes mes dy palëve Shqipëri-Kosovë.
Kjo rrugë lidhëse sjell zhvillim të madh për gjithë zonën, që hap perspektivat e turizmit malor dhe që shërben si portë hyrëse në eksplorimin e bukurive natyrore të zonës!

 

Shpërndaj