Kontaktoni: (024) 225-110

Blog Elements

Home BlogPage 19

Funksionet

Këshilli Bashkiak përdor funksionet e veta pasi është zgjedhur (sipas Nenit 26), deri në themel...
Read More

Detyrat

Në zbatim të Ligjit 8652 datë 31.07.2000 “Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendor...
Read More

Biografia

Albert Bislim Halilaj Lindur në Bicaj të Kukësit në vitin 1979, i martuar e baba i katër fëmij...
Read More

Abonohu Në Newsletter

Abonohuni në Newsletterin tonë për të marrë të rejat më të fundit nga Bashkia Kukës